Hijos de …

Página

Després de fer un dur treball d’investigació em trobat una cosa increible. Tenim fills no reconeguts pel mon (alguns més que altres, #).

En un principi anem a ficar-los als pares sense cap ordre, però en un futur farem un ranking, que anirà en funció de la quantitat de fills.

Per favor encara que esteu tentats de fer-se en contacte amb els menuts, no ho feu, després de parlar amb les mares, incomprensiblement han dit que no volen saver res de vosaltres

Jau

Jaume es un persona que a simple vista no pots creure que tinga fills per mon. Però no oblideu que ES UN MUSIC!!!!!. I com a tal te un fill en cada poble.

Els musics són com els assasins en serie. I com a tal els primers crims el fa prop de casa. Aquest es d’alqueries i no es va lluir massa. Però no vos refieu cada volta va perfeccionant-se més

Aquest pot semblar dificil, però si fuqueu un poc d’atenció sabreu de qui estem parlant

dibujo.JPG

Xexi

Per fi hem trobat al fill perdut del nostre Cabró favorit! No es pels tatoos (suposem que aixo li ve de part de mare), es per cigarret i per la tranquilitat impasible.

Xexi Jr

Bruno

Me han estado llegando mails de chicas que confirman que si!, me dicen que no, pero al final que si! Bruno tambien sale de casa cuando no viene a la uji y ha dejado su semillita por ahi, aqui un par de ejemplos. El parecido fisico no es evidente, pero que me decis del cachivachimetro del de la derecha….
Hijo de bruno? Hijo de bruno?

JosPas

El nostre equip d’investigacio creu haber trobat a un dels fills perduts de J.P.T. (Taula 12). Les dades encara no estan clares pero pareix haver-hi un “cert” paregut raonable amb el suposat pare. En declaracions del nen al nostre equip sobre el seu suposat pare va dir: “A mi en dona el quim digüin”.

Hijo de … #
Ximo

Tom

Anto

Crec que es hora de dir, que jo també tinc algun “churumbel” perdut per el mon. Dels reconeguts, hi han 2 que han sortit a mi, el major te 8 anyets i misteriosament a acabat amb un fill del piker i un del jospas (Dios los cria i ellos…) a la mateixa escola.  I el segon te un any i mig pero ja apunta maneres.

Anuncios

6 comentarios en “Hijos de …

  1. ximo

    Segur que el fill del jaume es d’ell? jo crec que algun cromosoma del tom deu tindre. I si jaume es el pare i el Tom la mare? Ahi si que podria ser, no?

  2. Tic que eixir en la meva propia defensa (cap advocat volia fer-se carrec de l’asumpte). El fill de Jaume que volen endosar-me no pot ser meu, per dos raons:

    1a- Va al reves del mon (com Jaume).
    2a- Ell SI li dona la volta a la fulla, el meu fill no ho faria (encara q per darrere diga algo).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s