El tio del vespino

Estándar

Propose un viatge en el temps, a quan teniem 13 o 14 anys i ja començavem a vore que a les xiquetes de la nostra clase li sortien alló que tans ens agrada als homens i al nostre millor amic, (Xau, quan aplegues ho comprendràs).

Els tios en eixa edat nomes tenim dos coses que fer, pelar-nos la banana i pensar en ties pa pelar-nos la banana. Es en eixa epoca de la nostra vida quan pensem que tenim alguna posiblitat amb eixa companya de clase que tant ens agrada i a qui tantes vegades hem insultat i tirat a terra (pero amb amor).

Pero totes les nostres ilusions se queden en res quan apareix davant de la porta del colegi el “tio del vespino” eixe pavo de 15 anys i un bigot pelusero, que nomes te que dir “Te subes?” pa quedar-te sense xica i anar a casa a pelar-te la banana.

Qui es eixe tio? d’on surt? ningú el coneix, conta la leyenda que es de l’intitut i que es va carregar a 8 tios ell a soles en una baralla (la cosa es inventar). Una vegada ens fem mes grans, no es torna a saber res d’eixe tio, on va a parar?

Nomes es una petita reflexió sobre el tio que fa anys ens robava les xiques i que ara segurament treballa en el torn de nit d’una gasolinera per a camioners i prostitutes, on li diuen “Te subes?”

by menos5

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s