Geriatric Movies

Estándar

Amb la nova entrega de la saga d’Indiana Jones al caure, tots pensem amb el mateix, no esta un poc major Harrison Ford per a fer pel·licules d’acció?? Si ja estaba encasellat!!!

I es que lo d’allargar sagues de pel·licules no es nou. Tots tenim en ment les ultimes pel·licules, d’acció que han passat pels cinemes últimament. El problema està en que els actors no son eterns com els seus personatges. Podríem dir que lo de “cine para adultos” s’ha convertit en “cine para ancianos”, Que no esta el iaio pa molts meneos?? Doncs el digitalitzarem i que s’encarreguen els dels efectes especials, cap problema, al actor se li posa una indasec (per si perd líquids) i que es quede mirant unes obres mentres tant. Com suggeria hi han molts mes exemples del que implica allargar una saga mes del compte:

La primera que em ve al cap es Star Trek VI: Aquell país desconegut. Encara que també podrien haver-la anomenat Star Trek VI: Asilo espacial. Per a mostra un botó:

Un altra un poc mes actual seria Arma Letal 4, reconec que aquesta vaig anar al cine a vore-la, però ja em va donar la sensació de que lo únic letal, era que els donara un atac al cor als personatges amb tant d’esforç. Així i tot el tràiler es graciós:

Un altre que ve per partida doble es el Stallone. No content amb la sexta entrega de Rocky, també exhuma a John Rambo. Es un dels clars candidats a “Abuelete del año”, premi que entrega l’Associació Paco Martinez Soria.

Per fi arribem al tràiler que ens interessa, Indiana Jones 4 (També coneguda com este abuelo esta muy vivo!!!):

P.D. No ens olvidem de La jungla 4.o!!!

P.D.2 Un altre dia parlaré, de les ultimes pel·licules de Jackie Chan, Steven Seagal, i Chuck Norris.

By Anto (l’home que ha arribat al final del youtube!!!)

Anuncios

3 comentarios en “Geriatric Movies

  1. Està molt be que tornen els bons actors a fer pelicules, i ja està be de tant de niñato de “jolibus” a partir dels 60 estan els millor actors!.

    El que realment trobe a faltar son les grans actrius, un remake de Emmanuelle amb l’actriu Sylvia Kristel o Merienda con diamantes con Audrey Hepburn. Aixó si seria bon cinema!!

  2. Anonimo: JAJAJAJAJA, es una buena idea y la tendre en cuenta, porque últimamente solo navego por internet, ¿será que soy un viejo lobo de mar, o de web en este caso?

    Gerontofilo Sanfeliu: Jo no dic que no tinguen “tablas” els vells actors, tan sols suggerisc que per a alguns papers d’acció ja no estan tan àgils, i queden, al meu entendre, poc creïbles. D’acord amb tu amb lo de les grans actrius com Audrey Hepburn, encara que desgraciadament el remake “Merienda con diamantes” també podria anomenar-se “Un cadáver a los postres (II)”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s