Ha arribat la revolució

Estándar

Molt s’ha parlat, tots el coneixiem, pero hui per fi veu la llum. Disfruteu del fanzine mes wapo i xulo que vos trobareu per ahi. Ni tan sols Chuck Norris es capaç de treure un especial de nadal a meitat de febrer. Alguns ens dirán desfasats o inopurtuns, nosaltres diem innovadors i originals!

Y fue entonces, desvanecida toda esperanza, cuando Anto, hijo de un profiláctico roto, entregó Tom la ultima pagina del fanzine de poder. Y completado el circulo atravesamos las peligrosas redes de internet y llevamos el fanzine único al servidor del destino. Donde debía descansar por siempre jamás.

fanzine.png

Ara sou vosaltres els que heu d’enviar material pa poder fe un altre numero del nostre fanzine

Anuncios

4 comentarios en “Ha arribat la revolució

  1. jajaja, com mola el fanzine, estos tios son la polla, d’on treuràn tant de talent i idees tan bones? no veia res tan bo desde los cojones!

    Q pasa, jo tb estic orgullós!

    Una coseta sobre el proper fanzine, Hem de col·laborar tots, no hi ha datá de publicació (hem aprés que no es poden complir), només se sap que serà el numero 2.71828183, de manera que quan estiga prou carregadet, se publica i au. No fa falta que dibuixeu un comic o feu fotomontatges si no sabeu, pero podeu fer un croquis de les idees que tingau i me les paseu, l’equip creatiu fará la resta, pero feu algo collons.

    Per cert, qui no faça res, serà l’encarregat de revisar l’edició, revisar faltes i eixes coses, aixi q no se salva ningú.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s