Dissenys pervertits

Estándar

Tots coneixem, o hem vist alguna volta, o ens han contat, el cas d’algun artista que fa dissenys irreverents, una verge maria desnuda o els dotze apostols fornicant entre si. Pero els disenys que aneu a vore ara han sorgit de manera fortuita.

jesus.jpg Segur que el que ha fet aquest iterruptor cristiá, ho ha fet amb tota la bona intenció. “Dejad que los niños se acerquen a mi…” en fin, que alguna es pot pasar hores jugant amb la “cosita” del Jesus. Me mola l’esxpresio de la xiqueta que fa com si no s’atrevira a tocarla, pero Jesus ja s’encarrega de arrimar-los.

donald-abusador.jpgAquest altre disseny, resulta divertit perque es un cas en el que els xiquets i xiquetes no s’enteren del q pasa, pero el efecte es molt bo. Alguna empresa, no se si asociada a la factoria Disney™ o de manera ppirata, ha creat aquesta mini atracció del Pato Donald, “con lo ojos como platos” mirant a…

186519042_82b8e40cde_o.jpgI ja per ultim, un invent fora de lloc, com podeu vore en la foto, es tracta d’un gelat, mes d’una se derritiria per tindre algo aixi, pero no crec que els xiquets i xiquetes siguen el mercat mes apropiat. Pot ser siga un despiste del pare, que de vegades no s’enteren dels gustos dels xiquets: “papi, papi, comprame un pito “

by menos5

Anuncios

2 comentarios en “Dissenys pervertits

  1. JAJAJAJA Molt bo menos5!!

    El de Jesús es realment impagable, jajaja, no se qui esta mes malament el dissenyador o el que ho compra. Serà el model Jesús palote???

  2. Per cert, que la revolucio del humor, la tinc quasi acabada, no patiu collons!!!

    “Bienaventurados los pacientes, pues ellos seran atendidos en los pasillos”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s