Propòsit per al 2008 (III): Apuntar-se a un gimnàs

Estándar

Un altre clàssic de les propostes per al nou any es el d’apuntar-se a un gimnàs. Aquesta idea ens ronda pel cap a partir del 7 de gener. Durant les festes has menjat mes del compte sense preocupar-te si estàs “fanegas” o no, després t’alces un dia tant tranquil i mires la bascula (un clàssic dels banys, la bascula no pot faltar a cap bany, ni tampoc la taça del vàter), i la bascula no enganya amics i amigues!!! No maleeixis amb el puny tancat mirant al cel, la culpa la tenen els fabricants de torro i la teua debilitat per els dolços. I que fem per a no sentir culpabilitat per tindre la nostra pròpia força gravitatòria?? Doncs apuntar-nos a un gimnàs, ERROOOOOOOOOR!!!!! (però subsanable de totes formes)

Perquè es un error el apuntar-se al gimnàs?? Doncs perquè es el que ells volen (els propietaris d’un gimnàs), tot esta preparat, estan tot l’any manipulant les nostres ments a traves dels anuncis. Hi ha que estar en forma!!!Hi ha que estar en forma!!! I després de mesos d’adoctrinament subliminal els molt cabrons inventen unes festes (els nadals) on tot son excessos culinaris. Perquè us preguntareu?? Perquè saben que la nostra ment es dèbil i que després d’apuntar-nos al gimnàs, tant sols durarem dos setmanes, però ja haurem pagat la matricula, dos mesos per adelantat i uns complements proteinics que no ens fan falta. El negoci els surt rodó!!!

Que podem fer per a solucionar el problema?? Doncs acabar amb ells per a sempre d’una vegada!!! Com ho podem fer?? Els grans mestres Bud Spencer i Terence Hill ens donen la solució. Aquest tall es de la pel·licula “Y si no nos enfadamos” (i crec que es una de les millors escenes d’acció del cinema de tots els temps). Podem anomenar-la protocol d’acció/reacció al gimnàs!!!

By Anto (I feel like a king in my boogie!!!…)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s