Antologia del interes IV

Estándar

futurama_logo.jpgRecordeu els anteriors posts sobre L’antologia del interes, inspirats en un parell d’episodis de Futurama. Pues una pregunta mes per a la maquina “I si…?”

I si… les persones forem com els mobils?

Lo primer que pensa tot el mon en quant formule aquesta pregunta es: si, les ties tenen botó per a silenciar-se. Pero hi han moltes mes aplicacions. En quan entres en un lloc per lligar, nomes has de vore quina te el bluetooth activat, i si esta receptiva, proba a vore si te deixa conectar-te.

Pots saber exactament quant te queda de bateria, aixi sabrás si estas carregat per empalar o no, si no, te carregues en un parell d’horetes i au!

Aquesta es pa les dones, si vos canseu de la vostra parella, sempre podràs canviar-la per punts per una nova, pero els models mes wapos no estan en oferta i costen una pastaaaaaa.

Una ventaja que tenen els mobils es que per una tarifa mensual, tens un servei minim garantitzat, o si ho prefereixes, pots anar recarregant el saldo cada vegada que vullgues tema… weno, crec que aixó ja es pot fer.

No vos perdau el proper… RELATOOOOS DEEEEE INTEREEEEEES 

by menos5

Un comentario en “Antologia del interes IV

  1. ximo

    I també podran ficar-se en modo vibrador? Deu meu!! Serà la ruina dels sex shops!!

    i t’imagines que poguerem canviar-nos la veu per la cançoneta que ens agrade, com per exemple la del “Equipo A”? Serias genial!! Una parella podria mantindre una conversa amb un politono de pimpinela cadacun i entendre no entendrien res, però que bonico quedaria!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s