Propòsit per al 2008(II): Deixar de fumar

Estándar

Avui continuem amb els bons propòsits que ens fem a cap d’any i especialment difícil de complir, es el que abordarem en aquest post. Sí, es tracta ni mes ni menys que deixar de fumar (el fumadors sabran el difícil que resulta deixar el vici, no ho descobrirem ara). I per a que no hi haja trampes, necessitem que els no fumadors comencen a fumar també per a poder complir aquest repte, així que baixeu a l’estanc (el del Bruno si voleu) i us feu un mínim de 3 paquets al dia.

D’acord, ara que fumadors i ex-no fumadors estan enganxats al quitrà es hora de deixar-ho per a sempre. Així que tira el cigarret ( o porraken)  i segueix llegint:

tabakillo.jpg

Be, hi han molts llibres per a deixar-ho (però nosaltres busquem solucions rapides i definitives!!!), xiclets de nicotina per a que deixes d’estar enganxat al tabac (i t’enganxes als xiclets), etcètera.

Peró com el que interessa es deixar-ho radicalment i sense molt d’esforç, ací us deixe un vídeo del gran Bill Plympton, que no es mes que una guia en la que mostra com deixar de fumar de 25 maneres diferents.

By Anto (Nou propòsit 2008: Deixar de fer “posts de relleno”)

Anuncios

Un comentario en “Propòsit per al 2008(II): Deixar de fumar

  1. Si senyor!! demà mateix vaig a l’estanc i torne a fumar. A vore si esta vegada ho puc deixar igual que fa quasi 4 anys.

    Y que viva el relleno!!! en los posts y en las …

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s