Que va ser de… (Marco)

Estándar

Recordeu la famosa serie infaltil de dibuixos animats en la que un xiquet anava buscant la seva mare? alguna vegada vos heu preguntat que va ser d’eixe nano una vegada ha crescut?

Marco te ara 48 anys, tal com va prometre a la seva mare es va posar a estudiar medicina, pero poc abans de entrar en la facultat va morir Amedio, lo cual el va causar una gran trauma que el van fer refugiar-se en les drogues.

Ara te un altre “mono”, que li costa molta mes pasta que el de abans. Amb aquest plan no va acabar la carrera de medicina pero amb lo poc que va aprendre va montar la seva propia clinica clandestina, en els barris baixos de Buenos Aires, curant les venerees de les prostitutes i el ferits dels tiroteos.

La policia li esta investigant per presunta irregularitat amb els seus papers, ja que se sospita que va entrar en Argentina de manera il·legal, i que encara no ha regularitzat els seus documents.

Hui en dia treballa en la mateixa clinica, cobrant un extra als seus pacients per la discreció i aixi poder pagar-se les drogues.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s