El codi ANERAIO

Estándar

Quan la gent veu la nostra camisa, ens pregunten, “Que es aneraio?”. En este humild post vull tractar de demostrar-vos que vol dir aneraio, i oinko… inclus xaxbpxt!!

Comencem per aquesta ultima, que no es mes que la primera fila de lletres de la camisa: XAXBPXT, pot ser aixi escrit no vos diga res, pero i així:

x\cdot A^x + B^{P\cdot x} = T

Es tracta d’una expresió de la Temperatura en funció de la Presio (P) i la posició (x) segons les dos constants caracteristiques A i B. La segona, la famosa “ANERAIO”, es una mica mes complexa d’explicar. Complexa perque te la unitat imaginaria (i) :

A^n+e^r+A^i=\hat{O}

D’aquesta manera definim un operador que anomenem (Ô) que a més de la constant (A), depen del radi (r) i el nivell (n). Poc a poc ens anem complicant una mica mes i arribem a “UTXUSMM”, per aixó tornem a revisar la termodinamica:

U\cdot T^x = U \cdot S^{m} + m

Es una espresió que relaciona la energia interna (U) segons la temperatura (T) i la posicio (x) amb la entropia (S) i la masa (m) . Poc a poc arribem a una altra paraula coneguda de la nostra camisa, “OINKO”:

\hat{O} \cdot i^n = k \hat{O}

Aquesta propietat del operador (Ô) nomes es cumpleix quan aqueste es hermític, on tornem a relacionar la unitat imaginaria (i), pero aquesta vegada amb una constant (k) . Per acabar, nomes queda dir que si en la expresió anterior la constat fora la unitat resultaria:

\hat{O} \cdot i^n = k \hat{O} \rightarrow{k=1} \hat{O} \cdot i^n = \hat{O}

Es a dir que tot es igual a (Ô) . Espere haver aclarit alguns dubtes. I de regal un misteri mes resolt:

  • “Sabeu perque entra tanta gent buscant a Tintin?”

Entreu al google i busqueu “tintin”, quan tingau els resultats aneu a “imagenes”… tachan!!!! nianoniano!! ahora vas y lo cascas!

by menos5

Anuncios

Un comentario en “El codi ANERAIO

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s