Una de superherois

Estándar

Superheroi: Persona amb capacitats sobrehumanes que es dedica a fer el be per la comunitat. Superheroina: Heroina molt pura sense adulterar.

Entre estudiar i estudiar, estrava pensant en els superherois, concretament Batman, pero no volia parlar del superheroi i els rumors sobre la seva orientació sexual, sino sobre el seu alter ego, Bruce Wayne.

Bruce Wayne va patir el asesinat dels seus pares, a partir d’eixe moment es va dedicar a entrenar el seu cos fins al limit humà. A diferencia d’altres supeherois, Bruce Wayne no te superpoders, sino que es val del seu entrenament. Despres de viatjar per tot el mon i entrenarse amb els millors mestres d’arts marcials, als 27 anys torna a Gotham City, per a combatre el crim. Quan no es Batman, Bruce Wayne es un filantrop millonari, precisament eixa fortuna heredada es la que li serveix per a tindre els aparells mes avançats tecnologicament.

Ara venen els dubtes:

Com justifica al estat els diners que es gasta amb els batinvents? Vale que siga millonari, pero es deixa una pasta en la batcueva i demes arsenal. La fundacio es una tapadera?

Te a un equip d’enginyers treballant per a ell? Si s’ha passat la vida entrenant per a la vengança, com pot saber tant sobre fisica, quimica, matematiques i tot lo necessari per a crear armament molt superior a la tecnologia de la epoca.

I ara les conclusions:

Si el govern deixa que un tal Bruce Wayne monte un arsenal armamentistic privat, també pot deixar que un tal Bin Ladem monte fabriques de material de destrucció massiva sense que s’enteren.

Si no te un equip d’enginyers, aixo vol dir que furta (o compra) la tecnologia als terroristes (perque es evident que el excercit no te res paregut).

Finalment crec que Batman era bo combatint el crim perque el govern i la policia era un exemple d’ineficacia. Qualsevol podia montar una cel·lula terrorista en plena ceiutat sense que ningú s’entere. Gotham City te sort de que Batman ha de vengar-se, si no…

by menos5

Anuncios

2 comentarios en “Una de superherois

  1. No home, no ho simplifiquis tant: només observant els detalls pots descobrir les veritats més secretes. Tornant a Batman, una persona amb un trauma produït per la visió directa de la mort dels seus pares, evidentment, canvia la vida o, com a mínim, la visió que se’n té. Ara, fica’t a la pell d’una persona que busca venjança: no t’entrenaries i estudiaries tot el que poguessis per tal de fer front els teus malsons i, de retruc, no tenir de pensar en allò que et fa mal? Bruce Wayne (o Bruno Diaz) té la fortuna de Bill Gates i per lo tant, una persona així, les coses que vulgui les pot aconseguir com l’armament, la investigació de nous recursos, l’estudi necessari, el silenci de la gent … Ara bé, com és que posseeix aquest tipus “d’armament”? Veuràs… jo no en considero armament sinó artilugis. Els “batarangs” són shurikens amb la forma i disseny del signe del heroi, les bombes de gas són simples granades de gas lacrimogen o somníferes algunes (com les utilitzades per la policia), el “batgarfi” és un simple instrument que llança un garfi per a poder fer ràpel (com en les unitats especials) únicament que porta un motor (aquí si que és estrany que una cosa tant petita pugui portar un motor per aixecar sense dificultats a una persona), i tot els altres enginys són exportacions de armes que coneixem avui en dia, però personalitzats per una persona que s’ha dedicat a estudiar com fer-ho. Que més que més… Quan dius que qualsevol podria montar una cel•la terrorista a la ciutat m’ha donat la sensació que no has llegit gaire Batman i que no saps massa bé quin món recrea. Al començament, recreaven una ciutat amb una concentració de “famílies (màfia) molt gran i una corrupció policial bastant important, amb això la llei de la ciutat es convertia amb la llei del més fort, però perquè les ciutats del voltant no feien res per evitar-ho? Perquè ningú és vol mullar, només Batman, i sí un home vestit de cuir vol arriscar la seva vida per una ciutat sense esperança, allà ell.
    Per últim, creus que Bill Gates, amb les despeses que suposa construir una Batcova, un batmòbil, els artilugis i tot això, gastaria tots aquests diners per lluitar contra el crim organitzat? Jo crec que no, perquè no ha tingut aquest trauma que davant el crim no l’importa gastar tot el que pugui per acabar amb els seus fantasmes.
    Espero que ara vegis amb uns altres ulls el meu heroi ( perquè, com molt bé has dit, no té súper poders) preferit.

    Ricard

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s