EL CODIGO DA XAUMI

Estándar

Fa temps va arrivar a les meues mans, amb un suplement del periòdic, un llibre molt antic, datat al segle XV, però que jo aleshores no li vaig fer molt de cas. Però ara que pikerito esta d’examens i de festa tenim mes be poca cosa, li vaig fer una ullada i el que crec que he descobert es realment asombrós i terrorífic al mateix temps. Espere equivocar-me amb els meus càlculs i el que em diuen les veus al meu cap una volta i un altra no siga veritat (MATAR MATAR MATAR!!! Eeeeeh…perdo!!!) Per tant necessite que vosaltres que sou químics i futurs parats (o al menys en potència) m’ajudeu.

El llibre en qüestió es l’INDEX MINUS V, de Tomasso di Benicarlius (1380-1456), un monje franciscà que va recopilar algunes cròniques i fets d’altres llibres en un volum a la seua abadia entre cervesa i cervesa. En aquest llibre d’entre altres coses es parla d’un personatje desconegut per a molts historiadors, i que ha passat inadvertit durant segles, però pel que he llegit d’ell un visionari avançat a la seua època en molts aspectes. Aquesta es part de la biografia, treta directament del llibre:

 

codex.jpg

 

Leonardo da Xaumi (1306 Fattoria del Ragazzo Perso (Itàlia) 1368 (Carcassona)) Alquimista italià, visionari, profeta, pintor, savi de vida dedicada a la castitat (com el seu pare i el pare del seu pare) i membre de la banda de música del seu poble. De la seua infancia poc es sap o ens ha arrivat (…) cap a l’edat de 25 anys ja es conegut en la regió com un savi, encara que pocs son els que entenen les seues paraules, ja que utilitza metafores i frases sense un sentit aparent, però que en realitat amaguen missatges ocults de gran valor didàctic(…) Famoses son algunes de les seues frases tals com:

-Ma duro che una castagna (mes dur que una castanya– referint-se al diamant)

-Non teneis un periodo per spendere il giorno? (¿no teneis un conjuro para invertir el dia?– S’ignora que volia dir)
-Ogni volta che dico una xaumadi un secondo della mia vita è estinto
(Cada vegada que dic una xaumada un segon de la meva vida s’extingeix-Cita filosòfica)

 

Tomasso parla de dos obres molt importants que da Xaumi va pintar i que s’adelanten al renaixement italià uns 200 anys, aquestes obres, que estan a mans de la família Pikericci des de fa segles i que generosament han deixat que poguera fotografiar (Sí, es la rama italiana que ens uneix a Pikerito i a mi, ¿casualitat? no ho crec) son La monalisasa (de la que es pensa es un autoretrat de l’autor) i l’Home de Vitrubiol.

 

monalisasa.jpg vitruviol.jpg

 

Dels documents escrits desgraciadament res ha arribat als nostres dies, Tomasso, fa referència a uns manuscrits anomenats (DISOCIATUM ENERGEIA SOLIDUM IRE) perduts en un incendi al 1355, durant el setge de Carcassona per part del Princep negre a la guerra dels 100 anys. No obstant això el cronista Tomasso conta que te en el seu poder un altre llibre, perteneixent al historiador Xexius d’Aquitania, que parla sobre aquesta obra en profunditat. Exactament descriu l’obra de da Xaumi com un llibre de profecies i màgia negra escrit amb sang sobre pell humana.

(…) d’aquest autor extraiem que cap al final de la seua vida, da Xaumi comença a tindre macabres visions apocalíptiques degut al consum d’un beuratge descobert per ell (es sospita que era una mescla d’hidromel i aqua regia en proporcions exactes que sols ell coneixia) i afirma haver descobert la xifra màgica on s’amaga la veritat suprema i la vinguda del anticrist (aquesta es simplement 1407) (…) Perseguit a Itàlia per heretge i practicar la màgia negra, fuig cap a Carcassona on morirà finalment d’una rara enfermetat de sintomes extranyament pareguts a la sífilis.

Pero quina es la relació terrorifica que he descobert i que ens uneix a aquesta xifra, vos preguntareu?

La nostra web es diu LAÇ07, no? Al principi no ho volia creure, pero que pasaria si LA es substitueix per 14, el paregut conmença a ser bastant raonable ja que ens quedaria 14Ç07, per un costat tenim la Ç, que te un missatge ocult molt clar, es una forma d’amagar el simbol comunista de la falç i el martell.

comunist.jpg

Aixó demostra que aquesta web es un niu de propaganda roja subversiva d’indole comunistoide amb organització militaritzada i maligna a mes no poder (cosa que des del principi era evident per a tots, i que no crec que sorprenga a ningú)

 

Després ens queda 14 i 07, junt es 1407 (la xifra on s’amaga la veritat suprema segons da Xaumi) Podem desglossar-ho amb 14 i 07, a simple vista podem dir que un es el doble del altre (ja tenim el 2 com a relacionant) al principi vaig pensar que es tractava d’una data 14/02/07, curiosament el dia dels enamorats o inclús 14 del 07 (Juliol) que coincideix amb el dia que va ser presa la Bastilla a França en 1789. Si anem per aquesta línia ens trobem que, d’entre els presos de la Bastilla, es troba el famós Marques de sade, d’on be la paraula sadisme que te 7 lletres, però molt prompte ho vaig desestimar per no conduir a cap lloc.

 

El següent que se’m va ocórrer va ser buscar a la Biblia, i llavors vaig comprendre que no anava mal encaminat perquè a l’Apocalipsis 14,7 trobem:
Va dir amb forta veu: Temeu a Déu i doneu-li Gloria, perquè ha arribat l’hora del seu judici, adoreu al que va fer el cel i la terra, el mon i els brolladors d’aigua
La primera pista que encaixaba. Però hi havia moltes més.
Da Xaumi era un alquimista, un proto-químic, per tant vaig buscar coincidencies a la taula periòdica dels elements.

Element 14=Si (Silici), element 07=N (Nitrogen), relació amb el 2? obviament el pes atòmic del Si es el doble del N (Si tenim en compte els isòtops mes abundants d’aquests elements) i a part el Nitrogen forma un gas diatòmic.
Si ho ajuntem dona SiN (Pecat en anglès i 7 eren els pecats capitals), un altra vegada el set, set pecats, set períodes a la Taula del elements, i nosaltres que som set també. Els pecats capitals son en llatí: Luxuria, Gula, Avaritia, Acidia, Ira, Invidia y Superbia.

Si agafem les seues sigles, les pasem a un sistema binari (El Silici es la base dels microprocessadors) com el Morse, sumem el que val cada lletra i multipliquem els resultats ens dona 576, el 6 el canviem per la F (La lletra F es la 6ª del abecedari), obtenint un numero hexadecimal, que al ser passat a decimal o sorpresa!!!

L . _ . . = 4/ G _ _ . = 3 /A . _ = 2 / A . _= 2 /I . .= 2 /I . .= 2 /S . . .= 3

 

Multipliquem i substituïm el 6 per F

4x3x2x2x2x2x3=576 ——————————–> 57F

Hexadecimal – Decimal

57F = 1407!!!

 

Conclusió:

La profecia de Da Xaumi apunta directament a aquesta web i a nosaltres. La química està present i també la informàtica. Era realment da Xaumi un profeta??

 

07 Nosaltres, 2 de binari (aquesta web), 14 (minuts de vida que et queden??)

 

Nosaltres 7 representem els 7 pecats?? Si es així, som els apocalíptics 4 genets (vale 4 oficials mes 3 de reserva) que portaran la destrucció al mon digital des d’aquesta web??

Per això Xexi no dona senyals de vida?? Ja ha començat?? Ens costara diners?? Algú ha arribat fins ací lleguint aquest desvario??

 

By Anto (Paranoia severa)

 

Anuncios

5 comentarios en “EL CODIGO DA XAUMI

 1. KaOh

  Sincerament anto… QUE BUENO QUE VINISTE!!!! ERES GRANDE MARADON,.. DIGO ANTONIO!!!!! la mano de dios a tu lado no es na de na de na.

  Si ya varem dir fa anys que erem els quatre jinets y el apocalipsis…

 2. ximo

  Increible, fantàstic, acollonant. I jo em pregunte, si compartim un cognom i part dels gens per ser familia, perquè no m’haurà toca a mi també un poc d’aquesta capacitat inventiva? He de deixar d’estudiar i passar-me el dia tocant-me les pilotes per si eixa és la clau!!

  P.D. Genial

 3. xau

  ENHORABONAAAA , impressionant anto…. t’ho vaig a dir en termes acadèmics: PA + (progressa adequadament).
  Segueix així i la teua nota serà d’exel·lent.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s