100 aniversari Hergé

Estándar

 

tintin.jpg

Com a fan de les aventures de Tintin e incondicional del capita Haddock, no puc passar sense fer un xicotet homenatge a Hergé en el 100 aniversari del seu naixement.

No parlaré de la seua vida, ni dels seus llibres, ni de la serie de dibuixos si no, que classe de freako seria?? No amics i amigues de la Ç07, un freako va mes enllà de tot el que es evident. Estic parlant de les pel·licules i per a mes ressenya, de la pel·licula “Tintin y el misterio de las naranjas azules”.

314310823_a84325e301_m.jpg

Recorde que de xicotet la vaig vore a la tele en alguna sessió matinal, i em vaig quedar en la mosca darrere l’orella. Basicament la pel·licula tracta del descobriment per part del professor Zalamea (De València!!!) de unes taronges blaves (serà el suc blue rives??) que creixen en 5 dies en un clima desèrtic. Desprès de enviar-li una al seu col·lega el professor Tornasol aquesta es robada. Tintin i els seus amics decideixen anar a buscar al professor Zalamea que, Oh sorpresa!!! ha sigut raptat, be a partir d’ací no diré mes de la trama.

El que realment venia a dir es que aquesta producció de 1964 franco-espanyola esta rodada en part en València, cosa que a mi em va deixar trastocat, clar que tindria 9 o 10 anys. Peró aquesta es la referència que fa indispensable aquesta obra, i que sempre estarà en el cor dels frikis i fans de Tintin.

Ací us deixe un vídeo de aquesta magna obra de cinema. Si, jo també pense que el capità Haddock esta molt aconseguit (en realitat casi tots els personatges estan molt aconseguits)

By Anto (addicte al Loch Lomond)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s