Promeses electorals

Estándar

Per molt que ho he intentat evitar, pareix que no hi ha mes remei que parlar de politica, al menys una vegada pa que ens prenguen en serio. Un bon politic promet molt, es compromet poc i no fa res. Pues ara estem en la epoca de les promeses, i les podem vore de tots els colors.

Pero com no em dona la gana dir res de cap partit (que despres aixo pots desvariar molt) vaig a parlar d’una candidata al senat de Belgica, i no sera per falta de senos!!

tania.jpg

Podries pensar q aixo de posar desnuda ja ho ha fet l’alcaldessa de Lepe, pero aquesta va mes enllà. Pots visitar la seva web pa saber mes (http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm) esta en angles, pero lo important està claret.

El missatge seria algo aixi :”Puedo prometer y prometo, que voy a dar 40.000 mamadas para todo el que me apoye en esta web”. Si senyors, si. Te preguntaras perque 40.000, pos molt facil, perque 400.000 li pareixien massa (40.000 serà lo normal en les poliques belgues supose).

En la web asegura que farà una “tourné” de 500 per tot el mon a 80 mamades per dia. Si fem numeros (sabeu que a mi m’agrade fer numeros de tot tenim:

Si es pren 10 minuts per cada… faena tenim:

80 \cdot 10 / 60 = 13 Hores 20 minuts

13 hores i pico, seguides, sense parar, se suposa que a més tindrà que dormir i menjar (chiste fàcil). si rebaisem els calculs a 5 minuts:

80\cdot 5 /60 = 6 Hores 40 minuts

Amb tot i aixó haurien d’estar tots reunits en el mateix lloc i viatjar el minim per no perdre temps. A més que tindrà que treballar en Nadal, aniversaris i totes les festes durant any i mitg. “Mama, mama, ¿donde está la tia Tania? Esta por el mundo haciendo feliz a la gente”

Evidentment pareix que no s’ho ha meditat molt, per un moment me pregunte com a arribat a ser cap de llista en el seu partit? Ah, ja…

by menos5

Anuncios

4 comentarios en “Promeses electorals

  1. Jo ja soc ciutadà belga, empadronat a Bruxelles per a mes ressenya, hi el meu vot ja el te assegurat. Por em dona si a algun pre-edil se li ocorre la mateixa promesa, però no patiu, o es que alguna vegada compleixen el que diuen??

    P.D. Tania no ens falles!!!

  2. ximo

    Hostia!! Hem passat el dia junts i se m’ha oblidat contar-te la gran noticia, però ja veig que t’havies enterat per ahi!!! Si senyor, molt bo.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s