FRIKI TEST III

Estándar

simp.png

 

Es la primera vegada que escric un post amb el Tom apuntant-me amb una Thompson global al cap. I se que em toca plantejar una frikipregunta, doncs avancs us posaré sobre la pista.

Tots sabem que Els Simpsons han sigut una referencia en les nostres vides, es per aixo que antena 3, amb un afany de servei public, no permetra que ho oblidem mai. I es per aquesta raó que porta mes de 10 anys programant una volta i un altra el mateixos capítols, que en el pitjor dels casos devem de haver vist com unes 30 vegades (Alguns mítics i altres realtment penosos, sobretot de les ultimes temporades), i es per aixo mateix que no vos resultara dificil encertar la frikipregunta.

Recordeu que està prohibit el movil a clase, copiar i parlar durant el temps del examen, això va per tu pikerito, que encara no has parat desde que has entrat. Teniu 2 dies com a màxim que es més que suficient, perque he intentat que fora fácil i es el temari que hem donat en clase.

Be aquesta es la pregunta:

Algú em pot dir la xifra exacta de sales que tenen els multicines de Springfield?

By Anto of course

Anuncios

6 comentarios en “FRIKI TEST III

 1. He estat parlant amb els meus colegues de Oxfor i Cambrich i hem millorat la ecuació de Pikerito.

  La qual ens dona un resultat de …-5

  Joder, aixo es el que passa quan uses el ordinador de la universitat pa fer calculs sobre una pregunta dels Simpson, encara sort que el Lynx no m’ha enviat a la merda.

  Bon post Anto

 2. Huy!!Que em pareix que aneu tots a recuperació!!!I això que la referència a sortit dos dies seguits a la tele. Be ací esta la resposta:
  -El nom dels multicines es GOOGOLPLEX, que de per si ja es una xifra (10 elevat a un GOOGOL), però si entenem plex com sales, hi han un GOOGOL de sales (No se si recordeu alguna cosa pareguda en Futurama amb aleph).

  -GOOGOL (no te traducció) es un terme acunyat en 1938 per un xiquet de 9 anys,i equival a 10 elevat a 100, o sia un 1 seguit de 100 ceros,per tant equival a aquest numero de sales.

  Mes informació:
  http://es.wikipedia.org/wiki/Googol

  P.D. Joer i ara que pregunte jo???

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s