Friki Test II

Estándar

La pregunta anterior sobre “El equipo A” va ser encertada per Bruno, i com no es capaç de trobar un moment en la seva apretada agenda de tocar-se els collons, soc jo una altra vegada qui planteja la pregunta.

En el post anterior van haver dos cosetes que la gent volia millorar (vamos, que es van queixar). La primera es que van respondre la pregunta molt prompte, per remediar aixó no dire si encerteu o no fins que no passen un parell de dies, aixi podreu anar deixant respostes. Entre tots els guanyadors sortejarem un cotxe*.

La segona queixa era perque no va quedar clar exactament que demanava, doncs ara tractare de que la pregunta quede clara, clareta: ¡Atencion, pregunta!

Quin va ser el primer personatge DISENYAT** per Shigeru Miyamoto, creador de Mario i altres personatges de Nintendo?

* El cotxe esta pintat en un paper
** Disenyat, dibuixat, pintat en un paper o similar.

by menos5

Anuncios

10 comentarios en “Friki Test II

 1. kaoh

  cabron, i ara k anava a ficar la meua pregunta, mitja hora pa plantejarla i me trove en aço!! tindre que guanyar este frikitest tb pa ficar l’altra?

 2. kaoh

  joder no me deixa editar missatges meus, bueno, lo dit dalt i no medigues k va ser en space invaders ni radarscope, que ahi no va fer personatges.

 3. menos5

  brunete, brunete… La setmana pasada me vas dir que ja tenies una pregunta pensada (o al menys ja deuries). Ahir per la vesprada te vaig dir q o la fiques tu o a la nit la fique jo. Pues aixo vaig fer.

  Espavileu que la pagina no es fa a soles!!!!!1

 4. kaoh

  ja, pero si vaig de mati a ficarla i ja me las ficat!!!, weno ahi sta la meua contestacio, si es acertada pos ficare la meua pregunta.

 5. Joder el brunete, como esta….

  yo tambien pienso que es donkey kong.

  madre mia, creo que debo empezar a ponerme las pilas, que mi nivel esta muy bajo.

 6. Com han dit, primer Bruno i despres Pask, Donkey Kong Va ser el primer personatge de Nintendo creat per Shigeru Miyamoto, pero el primer personatge DISENYAT per ell.

  Abans d’entrar a treballar a Nintendo (per enchufe) ja tenia aficio de dibuixar personatges i inventar histories i aventures. Alguns d’ells el va anar incorporant a les seues creacions en Nintendo mes tard.

  De tots eixos personatges, el primer que va dibuixar (dels que van apareixer en Nintendo) va ser Link (el de Zelda). Enhorabona Anto ets el guanyador, pots pasar a replegar el cotxe i plantejar la pregunta.

 7. Anto

  Vamos no me jodas, si?? Es el link??, buff pos ho vaig posar a voleo, jajaja, Chuck Norris, jodete!!!Tu que decias que no iba a ganar nada en la puta vidaaaaa, siiiii!!!en tu puta caraaaaa!!!!Me oyes??En tu putaaaa caraaaa!!!….ejem!! Perdo, a sigut un moment de debilitat. Demà estara la nova pregunta, que no serà tant chunga com les del Tom (menudos toros nos sacas!!)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s