hombre de “recurso”

Estándar

Sempre hi ha “cracks” per ahi solts, si no, mireu este, k segur k ha aprovat enginyeria quimica, al menys la part de convertir unitats:

http://img219.imageshack.us/my.php?image=asiserecurreunamultatc9.gif

Aixo, diguen el k digen, es art en estat pur y dur, no res de algunes mariconades que es poden veure per ahi.

L’altre dia vaig veure una noticia en la que un dels millors violitistes(ostia, el k toca el violi) es va ficar a tocar en el carrer ahi rollo “no tengo un jodido duro”.

Al cap del dia el tio va recollir 5 putos euros, considerant que una entrada pa escoltar al pavo este sta sobre els 100… dos reflexions:

1º k pasa¿? k el tio toca millor quan li paguen 100? ho dubte tocara igual, soles ke la peña pensaria k era un don nadie.

2º en kina cara de gilipollas se keda la peña k paga eixe paston per tal d’escoltarlo quan el pot escoltar en directe, per el modic preu de RES!!

Ke hagues passat si en lloc de Picasso, el gernika o com es diga, l’hagues dibuixat el meu nebot de 5 anyets? o el de picasso 😛

Aquest tipus de proves ja han succeit en altres ambits culturals, fa un any crec que va ser en el guggenheim(crec k s’escriu paregut) en el que van penjar un quadre, segur k mes d un es va parar front aquesta “obra d’art” i la va admirar pensant que era aixo, una obra d’art.

Ara em podria surtir el tipic dient-me: esque no entens el simbolisme, el sentiment del autor en la seua obra.. COÑO NI TU TAMPOCO !! k Van Gogh es va tallar l’orella pa poder expressar? amos no me jodas, el k passa es que el perruquer tenia parquinson y ZAS!! o te va comentar: ey tio, vaig a tallarme pa poder dibuixar.

La veritat que les obres d’art no cal k ningu ens ho diga que son, xq te gires al veureles, i si no passeu per les cantines de la universitat, la d’OBRES D’ART que passen. MORENAAAAA.

Bé. ahi va una obra d’art d’artiste anonim :


¿Qué es un tomate con capa y antifaz?
Super -Tomate

¿Qué es un plátano con capa y antifaz?
Un plátano imitando a Super-Tomate

I pa la seccio friki de la Ç07 dedicat , a veure si acabem la nostra obra d’art particular, EL D&D (DANGEROUS PAL CABRODEL XEXI)

“Esto era un grupo de aventureros explorando una mazmorra de D&D que justo cuando entraban en una sala amplia de techo abovedado, ven aparecer a un Mago que les lanza una bola de fuego.

Se tiran todos al suelo.

Pasa 1 hora.

Pasan 6 horas.

Pasan 2 dias.

El picaro levanta la cabeza y le pregunta al paladin:

-Tio a que esperamos.

Responde el paladin:

– A que el master calcule el daño.”

Be, crec que sera qüestio que invente/cree alguna pseudo obra d’art i esperar a que un friki-critic mega reconegut me la fique pels nuvols i aleshores , sense cap talent em forre.

Fins a que aixo passe, ahi deixe una pregunta en la qual, no se xq, sempre he aconseguit callar les boques de les tipiques ties feministes que volen la igualtat pero intenten aprofitarse de la seua condicio sexual (iguales para lo k kereis!! aix!! k perrillas)

Nombra tres Pintores/escritores/escultores famosos: X, Y,Z

Nombra tres PintorAs/escritorAs/escultorAs famosAs: ….

Ahi segurament tindran una d’aquestes previsibles reaccions:

1º eres un jodido cerdo machista (si, pero tu no me los dices)

2º tipica respuesta feminista: es que las mujeres estabamos reprimidas (si, pero tu SIGUES sin decirmelo)

Tot i que a voltes ens podem avergonyir de certs mmm “especimens” masculins:

Un Inglés, un Francés y un Español alardean de que su país es el más adelantado en cuestión de injertos.

 • Dice el inglés: En mi país, nació un niño sin brazos, le hicimos un injerto y ganó cinco veces consecutivas el campeonato de tenis de Estados Unidos.
 • Contesta el francés: En mi país nació uno sin piernas y al cabo de veinticinco años del injerto venció 4 veces consecutivas en el tour de Francia.
 • Así que el español y comenta: Esto es nada, en España nació un niño sin cabeza, le hicimos un injerto de un melón, le pusimos un bigote y fué Presidente.

Bueno, sols dir, que obviament, al pavo li van tornar el carnet, pero sincerament, espere que li passe com a un pavo, que va comprar una caixa de puros i la va anar a asegurar CONTRA INCENDIS!!

Passa el temps i el pavo, amb els cigarros consumits per les flames, preten cobrar l’indemnitzacio, va a jui i el guanya (k be funciona el sistema judicial).

Al cap d’uns dies, rep una carta, l’havien denunciat PER 25 INCENDIOS INTENCIONADOS!!!

Sincerament, m’agradaria que al pavo este li donaren un rotulador i el feren anar per totes les senyals afegint el KM/H.

Jaume, el 1 de juliol keda a prop, a vore si no te esperes a l’ultim dia pa organitzar eixe mega event, k tinc ganes de dispararte!!!!

Anuncios

5 comentarios en “hombre de “recurso”

 1. Jooooooder! xaval. Nomes a Bruno se li pot ocurrir tans pensaments simultanis. Comença parlant de una multa, pasa pel mon del art, conta un xiste d’un angles una frances i un espanyol i acaba recordant a * el paintball.

  Ole, ole i ole.

  P.D. Tio encara recordes que es dona en Engenyeria?? pero si des de que van canviar el plan no has anat a classe!!

  P.D.2. El plan el van canviar al 2002 (per si no ho recordes)

 2. hiunkel

  jajajjaj, molt bo Brunette.
  TRankils k vos estic preparant una bona, sols tink k lligar un parell d fils i fer unes trukades, rollo ” el Padrino “.

 3. ximo

  Estas preguntant que si hi ha classe? Com si t’importara molt!!! Fer posts se’t dona bé, però anar a classe.. ejem ejem. De totes maneres, SI! Hi ha classe!! I no vos vullc sentir queixar-vos que el Jospis i jo tenim (entre altres coses)laboratori!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s