“Costo del gueno”?? o marketing demoledor??

Estándar

Segurament a aquestes altures ja vos haureu esventat de la ultima noticia “d’impacte” que a remogut a mes d’algun catedràtic de llengua, i que jo anomenaria tan sols marketing directe, del xic de Badalona que passava “costo del gueno”. Avanç de continuar llegint mireu la foto, si no sabeu del que parle.

Però no ens detinga’m tan sols al que es evident, i es que darrere de aquesta publicitat s’amaga una de les ments mes preclares del narcotràfic espanyol. Primer punt, es evident que per als profans en la matèria els haurà sorprès el que algú estiga tan desequilibrat com per a posar el seu nom i la seua direcció i el mes important!! amb un plànol explicatiu d’on viu, i menys, dedicant-se a la venta de droga (pero guena ,eh?)

Res mes allunyat de la realitat, m’explique:

-Com fer un anunci massiu i arribar al màxim possible de gent i passar desapercebut per a la policia? Exacte!! Fer-ho tan evident que parega una broma. I en aquest punt, entra en joc també la forma d’escriure-ho, amb tanta falta d’ortografia i una total despreocupació de la gramàtica. Els mossos d’Esquadra pensaven que realment era una broma, i les fotocopies son el mitja de arribar massivament a la gent amb una inversió minima(Primer objectiu aconseguit, doncs). I no tan sols açò, si no que a mes a mes, les faltes ortogràfiques compleixen mes papers en aquest anunci, sap que la gent ho llegira completament en busca de mes aberracions.(El missatge que es vol donar arriba integre al receptor)

El segon punt es saber vendre-ho be, ací entra en joc el que es diu, sense amagar ninguna lletra menuda,amb un llenguatge del carrer, directe i amb total sinceritat;

-Que es ven? “costo del gueno” (noteu la valoració del producte, esta dient que es de calitat)

-A qui va dirigit? “ha chabale rollao” (i qui no es considera així?)

-On es pot aconseguir aquest producte?”esperar al lao de la bentana de detrás de mi casa y en lo banco de asentarse” i ve acompanyat d’un mapa (Claritat informativa)

-Quin es el preu?”20 uro la barrita…ta bien“(Preu real amb iva i valoració en el mercat actual)

I per acabar tan sols dir que encara que no ho parega el xic en qüestió tenia un pla de fugida, els clients tenien “silvar o llamarme y sargo po la bentana” per lo tant si trucaven a la porta mai podrien ser clients. Porta i “bentana” eren les possibles vies d’escapatòria.

-Funciona?? segons fonts de la policia, la vesprada que el van arrestar, notificaren 12 compres del “costo gueno” , per tant 12×20= 240 “uros“,que no esta gens malament.

Tinc raó o no?

Ací esta la publicitat en qüestió:

noseescribir.jpg

By anto

Anuncios

Un comentario en ““Costo del gueno”?? o marketing demoledor??

  1. Ahir quan ho vaig vore per la tele me descollonava. Sempre he pensat que si s’ha de cometre un delicte s’ha de fer tan descarat que o be la poli no s’ho creu o be te aminoren la pena per ser discapacitat mental.

    Marcos, el camello del anunci, ja te prepatar el seu proper negoci de “costo del gueno”, TELECOSTO, truques al seu telefon, li dones un xiulit i te porta el costo gueno a casa teva.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s