ç0…7000!!

Estándar

No fa res que anunciavem les 6000 visites, pos ara ja son 7000 (1000 en poc mes d’una setmana). Aprofite per a recordar algunes novetats: La seccio La Tira, produida i dirigida Per Ximo i Anto, si, si, un nou col·laborador, L’Anto, que esperem aporte moltes coses noves. Tornen, encara que en un segon pla, les seccions oblidades, Fills de… i Tenim amics, (vinga va q les hem de omplir).Per a cel·lebrar aquest aconteciment tan especial, vaig a parlar-vos d’una altre joc que està en proces.

Es diu Spore Evolution i està fet per el creador dels Sims, i promet que serà inclus millor. Aci vos deixe unes imatges pa que aneu fent boca.

spore1 spore 2 spore 3 spore 4 spore 5 spore 6

Si en el PcFutbol erem el president del club, en Sim City l’alcalde o en Civilization el Rey (empreador o president), en Spore som Deu (10 no Deu). Hem de fer evolucionar una espacide des de l’estat de microorganisme fins colonitzar l’univers.

No cal arribar fins l’evolució dels humans, qualsevol bitxo que feu podrà gaudir d’inteligencia en la etapa corresponent. En cada etapa s’han d’acomplir certs objectius, quan els tens apareix un ou, que representa la nova evolucio de l’especie, i pots editar el teu bitxo fins la seguent etapa.

Pinta molt divertit, pero amb la pega de no ser multijugador, es veu que els creadors no creuen en el politeisme.

by menos5 

Anuncios

Un comentario en “ç0…7000!!

  1. Anto

    JA JA!!! Tomàs que gran que ets!!!Ja que estem celebrant els 7000, aprofite per a dir que ja estan pujades dos noves vinyetes a la tira.
    A gaudir-les!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s