FrikiParty III

Estándar

Frikiparty Live

Ja queden pocs dies per a que comence la tercera Frikiparty. Aquest any i per primera volta en Joan’s home en Buris City. Com disposarem de internet tractarem de fer un seguimen diari de la festa, per que? doncs perque ens dona la gana, no?

A mes dels entreteniments de sempre (consoles, risk i party) intentarem terminar la aventura del Dungeons and dragons (Dungerous per alguns), estrenarem el Doom, començarem amb el DragonLance (al menys farem les fulles) i tal volta fem una timba de Poker i tot.

Seguiu dia a dia la FrikiParty III perque poden haver-hi moltes novetats, parides o xaumades.

by menos5

Anuncios

8 comentarios en “FrikiParty III

 1. ximo

  jo vote per anar el·liminant algunes activitats (com per exemple jugar a la consola 3467 hores seguides i dedicar-li temps a altres activitats com el dragonlance o el poker. De totes maneres la festa promet!!

 2. Anto

  Home tampoc fa falta ser tan extremistes, jaja, tampoc estarem 3467 hores seguides jugant a la consola, 3400 i ja, val?? De totes formes estic amb tu en lo de Dragonlance.

 3. amigos, termino de currar el martes a las 4 de la tarde, casi seguro, es lo más que puedo concretar, jeje. Iré en cuanto salga, espero llegar a tiempo de, por lo menos, disfrutar de alguno de los nuevos juegos, asi que no os cebeis demasiado.
  De todas formas, ya os diré algo y me iré informando.

  work mode enabled

 4. ximo

  Tranquilo amigo, te aseguro que te esperaremos para jugar al dragonlance. Tu dejalo en mis manos, que como no hagan caso iré ahi con la de mandoblar y se la meto hasa la nuez!!! Ademas hay que hacer fichas y eso son horas y horas.

  P.D. Per cert, quasi se m’oblida, el dimarts per la nit a les 10 ja pot ploure, nevar, tronar o caure xufos de punta que se pararan totes les maquines, els llibres es tancaran i la tele s’autocambiarà al canal 4 per a veure House.

 5. Xau

  Ja queda poc pa la Frikiparty…
  Vaig a imprimir la meua fitxa del Dragonlance, però ja m’explicareu com furula això q no tink ni idea.
  Escalfant motors!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s