Frodo estava drogat

Estándar

Molts eren els rumors sobre l’estat mental i les adiccions del Frodo Bolsón, el protagonista del senyor dels anells. He fet un riguros estudi i he arribat a la conclusio de que, efectivament, Frodo anava mes colocat que Pocholo en Gran Hermano VIP.

En aquest article vaig a contar coses sobre “El senyor dels anells“, de manera que si no has vist la Pelicula o no has lleguit el llibre i no vols que te xafe l’historia NO CONTINUES LLEGINT.

lord-of-the-rings.jpg

La historia de Frodo comença, com la de quasi tots els yonkis, en el barri (La Comarca). Hi havia costum entre la gent dels voltants de fumar una herba especial que ells mateixos cultivaven, la qual atraïa a gent de mes enllà del barri. No queda clar de tot en la historia de Tolkien, pero el trafic d’eixes herbas podria ser un dels pilars economics de La Comarca.

En el cas de Frodo tenim que el seu oncle Bilbo li va regalar un anell especial, el cual al posar-te’l te fa vore coses extranyes i fins i tot et fa creure que has desaparegut. Com pot ser? De que estava fet l’anell?

L’anell podria estar fet en principi d’alguna aleació d’acer amb or o algun altre metall que li done el color groc amb que apareix a la pelicula. Es important el seu contingut en acer, ja que està demostrat que l’acer calent pot emetre vapor toxics a l’ambient. En el moment en que Gandalf calenta l’anell per vore l’inscripció, aquest va directe del foc a les mans de Frodo.

Aquest fet aporte tres dades importants. Un, l’inhalació dels vapors toxics faria que Frodo comence a debilitar les seues defenses. Dos, pareix que l’anell ja no crema, per tant la seva capacitat calorifica es molt baixa, cosa que l’acer no pot, pero si algunes aleacions d’acer amb altres metalls. Tres, Per molt poc que creme l’anell, calent ha d’estar, i podria gaver causat petites ferides en la ma de Frodo.

Ara sabem com comença l’intoxicació, pero com pot anat a tant? com se pot colocar d’eixa manera si no tornen a calentar l’anell? La resposta la te Bilbo. Durant els anys que l’anell va passar a La Comarca va estar exposat als fertilitzant i insecticides que empren en les collites. Encara que no empren els moders insecticides d’avui en dia, es conegut que durant molts segles s’han emprat prodcutes organoclorats per netejar les collites.

Aquestos compostos son altament toxics i corrosius amb la pell, no amb un contacte lleu, pero si amb expocició continua (per exemple si algun objecte contaminat estigues en contacte amb la pell durant molt de temps, produiria marques de ferides i sensacio d’haver-se cremat la pell).

Per una altra part també es posible que en La Comarca tinguen herbes com el beleño (Hyoscyamus albus), la burladora o borrachero (Datura stramonium), la mandrágora (Mandragora autumnalis), la escopolia (Scopolia carniolica), la brugmansia (Brugmansia candida) y otras plantas de los mismos géneros. en totes elles podem torbar la escopolamina, un altre toxic que actua com a depresor del sistema nervios.

La escopolamina quasi no te efecte al contacte amb la pell, peró si amb el contacte amb ferides. Frodo s’havia ferit en la mà, a més l’anell habia estat en contacte amb toxics organoclorats (com el Bromato de Potasio) i amb escopolamina (les lletres grabades faciliten l’adsorció del verí). A més la mania que tenen de fregar l’anell no fa mes que embrutar-lo de toxics.

On vull arribar amb tot aixo? resumint, Frodo te una petita ferida en la má, la qual fa que cada vegada que s’e fique l’anell flipe en colors. L’anell està ple de toxics, els quals tenen els següents simptomes:

Insecticides:

 • Amb el contacte prolongat amb la pell produeixen ferides i cremadures (en la pelicula podem sentir a Frodo queixar-se de que l’anell crema)

Escopolamina:

 • El contacte prolongat amb teixits interns (o ferides) produeix un colapse del sistema nervios (debilitat, alucinacions, perduda de conciencia, etc), (tots reconeixem aquestos simptomes en Frodo)
 • En dosis elevades causa convulsions, arritmies, insuficiencia respiratoria i colapse vascular antre altres coses (fins i tot la mort), (en l’episodi en el Cim dels Vents, no va ser ferit, sino que va patir un atac al cor)
 • El deteriorament a llarg temini que predueix se caracteritzaria per: fotosensibilitat, perduda d’apetit, deformitat osea, a mes de la perduda de cabell accentuada pels insecticides.

Ben es cert que alguns d’aquestos simptomes no els va presentar Frodo en la historia de J.R.R.Tolkien, pero si els va presentar un altre poseedor de l’anell, Smeagol (Gollum).

Una de les propietats de l’anell era que allargava la vida, pero si t’estigueres intoxicant dia a dia, t’asegure que la vida se te farà eterna esperant el moment de morir.

Altres dades per corrovorar la meva tesis serien que, en el moment en que frodo perd el dir, comença a millorar. Durant el final de la Pelicula (o llibre, pero soc realista) Frodo pareix que pasa per una depresiá, anomenada pels especialistes com a sindrome d’abstinencia.

En definitiva, la guerra per l’anell no es mes que una baralla entre Yonkis.

by menos5

Anuncios

3 comentarios en “Frodo estava drogat

 1. ximo

  Ei! no t’oblides de la hierba de los medianos que és la que fuma el gandalf i desprès no veges els cocos que pilla. El llibre explica els perídoes de cultiu, tallat i secat d’aquesta planta i a que no sabeu amb quina coincideix? Si amigos, si, una pandilla de yonkarres. Ole Tom, eres el puto Tomas-Master!!!

 2. Xexi

  Jo si. Entra en l’uji, en la part de darrere on aparquen els cotxes. Pases “el barrrrio de los negros”, tot seguit “el barrrrio de los gitanos”, la residencia “estidantil” i arrives a un riu. Baix del pont, les nits de lluna plena i (molt important) dies 24 dels anys bisisestos, apareix un fullet verd amb una capa groga. Li tens que donar cuatro … Euros … con … cicuenta … centimos i dir:
  Peluculas, peliculas de Stanley Kubric que yo no haya visto tienes
  Ell dira: keteketeketete
  Y te donara un boseta de mostra per a vore si t’agrada. Un altre dia vas i li demanes més.
  No te perduda.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s