Els xinos venen de TOT!

Estándar

De tots es ben conegut que en els batzars xinesos podem trobar-ne quasi de tot (menys allo que estem buscant, clar). Resulta que de tant en tant m’agrada donar una volteta per aquestes tendes per vore quines coses son capaços de vendre. He vist llinternes solars (i la bateria dura 5 hores apagada i 10 minuts encesa!!), rotuladors amb goma d’esborrar (pa esborrar que?) i fins i tot compreses “for men”(si si, for men).

Altres vegades no es tant el que venen si no on l’han ficat, els DVDs junt a la lenceria, calcetins amb les copes de vidre (trencades, clar). Pero hui uns xinos que estan junt al consum de la avinguda valencia s’ha dut la palma, en la foto podreu vore per vosaltres mateixos que es i on està!

 Efectivament!! es tracta de polles de plastic en el corredor dels joguets! entre els escacs i les cordes de comba. A mes hi han de moltes mesures i colors 😉

En definitiva, costarà molt que alguna tenda supere aixo, m’han rallat tant que el post q volia escriure ho deixaré pa quan me recupere del shock. Si sabeu d’algun cas paregut dieu-lo als comentaris.

by menos5

Anuncios

Un comentario en “Els xinos venen de TOT!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s