ja van 4000, mare meua!

Estándar

Si nen, ja portem 4000 visites, que en euros son 667000 mes o menys, espera qua ja m’he liat. Tenim moltes visites i ho agraim, ja vulguen passar un rato divertit o busquen “mujeres xexi”. A tots gracies.

I per a cel·lebrar-ho, el proper diumenge farem un soparet de Madalena (a compte de la loto de nadal). jejeje. Aprofite pa recordar que ens quedat sense espai, aixi que comprarem 1Gb (recorde que son 20$/any). Llavors poodrem pujar moltes mes fricades de les que vos agrada, eh, picarones!!

Hui vull presentar-vos una idea que hem tingut aquest mati en la cantina (la de sempre, no l’altra),la ultima pelicula de la factoria ç07 filmworks: “De los creadores de Tienes una xaumada perdida, y Todos somos Jospas, llega a vuestras pantallas:

Una comedia pa escojonarse vivo!

Anuncios

2 comentarios en “ja van 4000, mare meua!

  1. ximo

    Tomas POW!!!!! Jo si que tinc paraules, exactament dos: im presionante

    I ací no fiqueu dedicatories? Ja les fique jo:

    Per a les xiques que es giten amb nosaltres, per a les que no ho fan, per a les nostres mans que al final són les úniques que ens fan sentir hòmens, per a les nostres mares que han “sufrit lo insufrible”, per al Shaolin Team (q tambè forma part de la ç07 factory) que tans bons moments ens ha regalat, ens regala i ens regalarà, per a eixos professors que no ens volem aprovar per a que poguem estar junts molts anys mes (si ho fan per nosaltres, joer), per al tio de la màquina registradora que et recorda que sempre hi ha algú mes capullo que tu, per a les ties bones dels laboratoris que et fan oblidar on estas per uns moments, per als que s’acaben les napolitanees de pernil i formatge i t’obliguen a menjar rosquilletes hiper-salades quan el metge t’ha prohibit la sal, per a la novia del jaume, pels diccionaris angles- español español-ingles, per als pasatemps del metro que ens fan sentir un poc mes normals, per al tio que va inventar el poble de torrijas, per al que va inventar els dvd, els cedeses i les cintes de cassette, per a les barretes de pegament imedio i per al que va inventar la paraula friqui que ens ajuda a saber qui som dia darrere dia.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s