Earl Einstein?

Estándar

Fa temps que la FOX fa una serie alternativa molt bona, la serie es diu “me llamo Earl”. Tracta de un mangui de poca monta que te algun que altre problema amb la justicia, i quan un dia li toquen $100.000 a la lotto, perd el bolet al ser atropellat per un cotxe. Mentre esta al Hospital descubreix el karma, les males accions causen coses riones i les bones accions, coses bones. Des de eixe moment vol reparar totes les malesses que ha fet al llarg de la seva vida. La serie no es mes que vore com te que tornar a fer el be on amabs feia el mal.

Per una altra banda, tenim un altre geni (i no es House). Era un jove alemá, que a pesar de dedicarse a estudia durant molt anys, era dels pitjors de la seva promocio, no va poder trobar treball en la universitat perque els mestres estaven una mica “fins als collons” d’ell. Un bon dia treballant en la oficina de patents se li va revelar una teoria que explicaria moltes coses fins el moment “extranyes”.

Tant en el primer cas (Earl Hickey), com en el segon (Albert Einstein), parlem de jovens problematics que de repent reben una inspiracio divina que canvia la direccio de les seves vides. Casualitat o inspiració? Lo que si es cert es que se pareixen en mes d’un aspecte:

Earl Einstein o Albert Hickey?

Nota: que conste que aixo se m’ha ocurrit llegint i no mirant la tele, eh??

by menos5

Anuncios

Un comentario en “Earl Einstein?

  1. ximo

    Molt bo, Tomas. M’ha agradat molt. Ja era hora q algu fera observacions d’aquest tipus en series que no siguen megafamoses i tambè es tinguen en compte series tan guais com esta. Per cert, la banda sonora d’aquesta serie mola q te flujas!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s