Com funcionen les coses (I)

Estándar

Ningú s’ha preguntat mai com funciona una impresora? Pues vaig a explicarvos el misteri de com un full en blanc entre en la impresora i surt imprés. No té cap misteri en especial, no hi ha res extremadament cientific que no es puga compendre, ni res d’aixó.

En el cor de la impresora hi ha una petita fàbrica habitada per uns essers anomenats “microtios”, que son els encarregats de pintar el paper. Per poder fer-nos una idea de lo petits que son, diriem que cada microtio pot pinta un punt. Per a que la impresora puga pintar tantes fulles necessita molts microtios treballant “a saco”.

Com treballen els microtios? al contrari del que pensa la gent, els cartutxos que instalem en la impresora no contenen la tinta per imprimir, sino els aliments dels microtios. Depenent del que mengen produiràn uns excrements d’un color o d’un altre. Antigament els microtios només menjaven una cosa, una pasta tipo “tinta de calamar”, i per aixó tot eixia en color negre. Amb el pas del temps, a més de millorar la seva alimentació, s’ha conseguit acomodar a mes microtios dins de la impresora, per aixo tenim mes resol·lució, mes velocitats i mes colors.

Els microtios tambe son persones i tenen sentiments, i molt important, son rencorosos!! Si els putejes molt imprimint-te moltes fotos, apunts o el que siga, no esperes que funcione el dia abans de presentar un treball. Com totes les persones, els microtios acaben morint, es per aixó que amb el pas del temps la impresora ja no va tant be, si mengua molt la poblacio de microtios, la impresora deixarà de funcionar per falta de personal.

Aixo es pot arreglar en el servei tecnic, on afegeixen mos treballadors. També es important usar cartutxos originals, ja que les copies compatibles mata microtios.

Ara que ja sabeu com es fà, no ho feu!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s