S’acaba el Nadal

Estándar

Ja s’acosta el final d’aquestes festes tan… tan… festives. Unes festes per pasar-les amb la quent que t’estima o si no amb la familia, que per aixo està. unes festes en les que es recorda el naiximent d’un nen. Un nen que va naixer en un “puto establo” del orient próxim, entre “Hamás” i “Al Qaeda”. En definitiva, pobre, pobre, i nosaltres el recordem amb sopars de luxe, despilfarrant diners a tota pastilla.

Per cel·lebrar aquestes festes i recordar a eixe nen, es monta el Betllem, amb el seu pesebre, els seus pastorets i les casetes, totes en fila amb llums intermitents (com si foren cases de dones que fumen). A mes tenim els reixos, que els posem en una punta i els anem acostant al portal dia a dia, no m’extranya que triguen un mes en recorrer 2 metres, es que fan parada en totes les “casetes” del cami.

Pasem a la decoració general, els carrers s’iluminen com si forem pistes d’aterratge d’avions, de les balconades penjen ninotets del pare Noel (imagineu que per a tots sants penjen morts?). El tio que va inventar aixo, que merdes es va fumar?? Perque no penjem als reixos? (Al Juanca i la Sofi no, als altres tres). Parlant dels reixos, imagineu si el nen eixe haguera nascut ara? per començar, tres arabs amb els seus camells ho tendrien xungo pa entrar en Espanya, li portarien Or, Icens i Mirra? o una Tele, una sofa i una Wii? Al meu nebot de 3 anys, despres d’estar tot el mati intentant ensenyar-li els noms del reixos, li preguntem: “Marc, qui son els reixos mags?” a lo que contesta “Mamà, papà i tete!”

De totes maneres estes festes son festes de fe, hi ha qui creu i hi ha qui no, uns creuen en el naiximent d’algú en especial, els nens en els reixos i jo que acavaré la carrera. Pero al menys estes festes serveixen pa pillarte ciegos en cantidad!!! SALUUUUUUT!!!

Anuncios

4 comentarios en “S’acaba el Nadal

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s