Nucleofils arrestats

Estándar

Ha estat destapada un red de Nucleofilia en la Universitat Jaume I. Els presuntes nucleofils han siguts acusats de atacar mol·lecules organiques en diverses ocasions. Segons un dels nucleofils (perdo, presuntes nucleofils) ho feien per substituir o inclus eliminar de les mol·lecules als grups eixents.

No es la primera vegada que es destapa una trama d’aquest tipus en les nostres universitats. Fa uns anys, era el monstre de la quimica organica qui atemoria al alumnat, afortunadament ja va ser arrestat i ara cumpleix hores de treball comunitari per a la comunitat universitaria. Actualment es el responsable de la renovacio de taquilles, asumpte que esta investigant la el judjat.

Pel que fa a la nucleofilia, es un trastorn que afecta a alguns grups, els quals senten la necesitat de llevar de la mol·lecula alló que que creuen que sobra i en el seu lloc possen un grup de la seva confiança o a vegades eliminen definitivament eixe espai. Els nucleofils tenen fortes bases i conviccions, entren per darrere de la seua victima i ataquen a traició. Aneu amb compte.

By menos5

Anuncios

Un comentario en “Nucleofils arrestats

  1. ximo

    L’associació de victimes de la nucleofilia, també anomenats electròfils, ha declarat la seva indignació davant aquest procés ja que ells sempre són els que reben la part negativa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s