I LOVE W.C.

Estándar

Com el seu propi nom indica la secció d’aquesta setmana tracta de totes aquelles preguntes sense resposta aparent q se vos ocorren durant la jornada laboral; aquelles qüestions q no podeu comprendre per mes que vos esforceu. Preguntes del tipus: “portarà wonder bra la vicky?” seran resoltes per fi amb l’ajuda de tots, en aquesta nova secció. Per a començar a veure qui torba solució al meu dubte:

Per què quan vaig a berenar a les 6’30 durant el descans de la vesprada mai queden napolitanes de pernil i formatge i en canvi queden 3578238228 napolitanes de xocolate? Pq no en compren menys de xocolate  i mes de pernil i formatge? No guanyarien mes diners?

Fins la setmana que ve, frikis

By Piqui

Anuncios

7 comentarios en “I LOVE W.C.

 1. Jo tinc un parell de dubtes sobre el tio que reposa les maquines de la cantina. La universitat esta oberta unes 14h al dia (mas o men), pq collons sempre ve a les 10:30, q es quan tot el mon esta esmorçant?

  L’altra pregunta tb es per al tio de les maquines, pq 30 minusts despres de recarrgar la maquina de café ja no queden culleretes?

  I de regal una pregunta general: Hi haurà en la universitat un grup de xiques, frikis, eixides, amb pagina web i molta conya? algo aixi com nosaltres, pero en ties.

 2. ximo

  no se la raó per la qual eel pavo replena les maquines a l’hora de l’esmorzar però si q et puc dir q és la mateixa raó per la qual les netejadoes es fiquen a netejar els vàters dels tios a la mateixa hora, i tots a la vegada!!! Vages a la planta q vages trobaras la paperera tapant la porta. Igual es q la uji ha contrat a PUTADAS S.A. per a que s’encarregue de tot això

 3. Ja que has sigut tan amable de contestarme te contestaré jo tambe als teus dubtes.

  Supose que la cafeteria de la UJI tb ha estas contractada per PUTADAS S.A. Aixo explicaria moltes coses com per exemple, que quan compres un menu tenen que tecletjar TOT el q t’has demanat, JODER, QUE TOTS VALEN LO MATEIX, IMBECILS, no seria mes logic cobrar a tots 4€ i a qui tinga mes o menys, tecletjar?

  Sobre si la Vicky porta o no guonderbra, tractaré de averiguar-lo en quant pague la fiança per acos sexual (per cert, algu te 1200€ pa prestar-me?)

 4. Ja que estem, ME CAGUE EN LES PUTES ENQUESTES. es el 7é any que estic en la UJI i des de primer que sempre pasen la mateixa puta enquesta. I aixo me fa pensar un parell de preguntes.

  – Serveixen per a algo?, algu les contesta en serio? Realment algú les analitza?

  – Si des de que estic en la Uji SEMPRE pregunten les mateixes 11 preguntes (i pel que jo se, es per a totes les varreres el mateix questionari), PQ COLLONS HI HAN 52 EN EL TEST?

 5. AMEN HERMANO!!!

  Si al menys digueren “si” quan volen dir “no”, encara tendria sentit, pero es que diuen “si” quan de vegades volen dir “si” i altres volen dir “no”, a voltes diuen “si” quan volen dir “tu sabrás” o volen dir qualsevol cosa.

  El cas es que quan diuen “si” volen dir qualsevol cosa, i nosaltres ho hem d’interpretar.

  Soc un tio, i soc sencill.

 6. flaki

  Jo crec que tot ho fan en la UJI per fotre. Estara en el contracte que firmen que hi ha que omplir les makines, netejar el wc, i demes quan tot el mon estiga en el descans?

  I un altra pregunta, perque tot el mon que treballa per a la UJI no sap obrir una porta? quan els veus pense: “para fuera romerales..”. si es que d’aon no hi ha no es pot traure… (aço va principalment per els segurates…)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s