Moment extraordinari

Estándar

Fa ja molt de temps que esta el dubte en l’aire sobre si es posible o no, pero despres de una gran quantitat de esforços per par del personal corresponent, i les autoritats competents, pareix que s’harribat a una conclusio.

No es extrany que un mateix se pregunte sobre l’origen d’aquesta discusió, les seues causes i, sobre tot, les seues conseqüencies. Que encara que sempre pareixia que estava prop el final de la polemica, sempre hi havia algo que ralentia el proces, es a dir, encara que la solucio està prop, encara no está.

Pero hui es un dia especial, hui pot ser un gran dia (com deia la canço). Tant els detractors, com els seguidors, d’una i altra banda han arribat a un acord de alló que estava en les hipotesis inicials. Aixi doncs tan prompte com siga posible començaran les converses. Un proces que pareixia estancat, torna a fluir.

Tambe s’ha de asegurar rotundament que, es posible que tal volta, en alguna situacio que es podria determinar, sempre que, i si fora posible, els supostos suposats creguen en eixa posibilitat, de intentar pensar en la intenció de meditar un punt, o pot ser no.

Una volta dit aixo i deixar clar tot aquest assumpte, confie en que ja no queden dubtes i no es torne a parlar del tema.

By menos5

Anuncios

Un comentario en “Moment extraordinari

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s