El di a del “orgllo” g ay E S UNA MARICONADA

Estándar

Bueno, antes de malpensar que soc homofobo y demes pollaes, tinc que dir que estic a favor dels mariconasos, quants mes millor, com podreu comprovar mes avant en la meua teoria de les proporcions de clase.

L’altre dia, en un dels nostres dinarets, com que Jaume no estaba teniem que esforçarnos per a que el nivell del nostre grup no baixara, i una de les infinites parides va ser el titol d’aquest lokesiga, dili article, dili mamarratxo.

Algú sap quin dia es? jo no, tampoc m’importa massa, igual que tampoc m’importa massa el dia del padre (si vaig a mon pare i li felicite el dia del padre… igual me solta: tira pallá mariconaso!!!), el dia de la mujer trabajadora (osti tu este si k sel van currar), el dia sin coche i molts d’altres que sincerament, me la pelen.

Que passa, que si ara me dona a mi per instaurar el dia del orgullo del friki de cantina me donaran un dia de festa (si, un dia mes). Perque clar, te tan poc d trellat com el dia “delamujertrabajadora”, k passa, k totes les dones no son treballadores? perque no dirli directament : EL DIA DE LA MUJER (potser ja existeix), jo opine k totes les dones son treballadores, es una simple relació: si todas las mujeres son unas putas y puta es un trabajo, todas son trabajadoras, per tant totes les marujes k celebren aquest dia, son unes putes?

Be, al tema central, “d ia del or gullo g ay”, algú sap quin dia va naixer ? porta ja molts anys celebrantse esta mariconada, en la que veste tu a saber k kony fan, la veritat tampoc m’importa massa, que es, la seua manera de dir a la resta d mariconasos: “EY!!, a mi tb m’agraden los culos peludos!”

La veritat que cada vegada entenc menys als gays y mes a les lesbianes, y mes veient algunes meravelles que passen per la nostra benvolguda cantina/carrera/carrer/poble/ciutat/vida.

En breu anirem fent una seccio en la que mostrem bons parells de meravelles d conegudes … podem anar resant per a que no entren…

Bé, per a acabar, donar el meu agraiment a tota la comunitat gay, aixi com que us anime a que creueu la vorera i li digau a tota lesbi k estiga mitjanament bona que la creue cap al bando de las hetero, ke es todo una relacion directamente proporcional:

“el numero de tias con las que podrias llegar a tener oportunidad de dar descanso a la diestra, es inversamente proporcional al numero de lesbianas totales”

De esta regla, fent la derivada segona podem extraure que:

“el numero de depredadores acechando a una presa hembra humana heterosexual es inversamente proporcional al numero de maricones”

Fent els limits obtenim que: cuando lesbi tiende a cero y maricon a infinito, las probabilidades de encontrar una electrona desapareada con ganas d compartir un orbital aumentan considerablemente.

Y despres de tota esta rallada, incluint 359 faltes d’ortografia, mes o menys, he aplegat a la conclusio que encara no li trobe sentit al dia del orgullo gay… PERO OJALA HUBIERA MAS

by kaoh

Anuncios

2 comentarios en “El di a del “orgllo” g ay E S UNA MARICONADA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s